PERVAZE

Pervaze, Glafuri

   Secretul unei amenajari reusite il constituie finisajele, accesoriile si atentia la micile detalii, care neglijate se pot transforma in mari probleme. Una din metodele cele mai eficiente de a proteja fatadele imobilelor de intemperii, infiltratii care in timp, le distrug - evitandu-se cu ajutorul ei si pierderile de caldura o constituie utilizarea glafului de fereastra.

   Glafurile, atat de interior, cat mai ales de exterior, protejeaza si decoreaza imobilul, creaza o atmosfera placuta de confort, constituie un element decorativ si un accesoriu al locuintei. Pentru a va facilita alegerea sistemului optim de glaf, care s-ar potrivi perfect locuintei dvs., va prezentam succint cateva aspecte.

   Avem la indemana nu numai materiale moderne, eficiente, estetice si durabile, ci si o gama completa de accesorii, cum ar fi capace de protectie, folie fonoprotectoare, elemente si materiale de montaj etc. In plus, glaful de fereastra completeaza cu succes tamplaria moderna din aluminiu, PVC, lemn stratificat cu geam termopan, prin rezistenta (fara intretinere) in timp, dar si prin designul sau special. Exista glafuri de fereastra pentru fiecare stil de locuinta si pentru orice gust.
Pervaze, Glafuri de Interior si de Exterior, Protejarea ferstrelor

Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane

Service termopane, Reparatii termopane, Reparatii tamplarie PVC si aluminiu, Service feronerie termopan

tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan


©  2009 - 2024  Toate drepturile rezervate | design si conceptie fx47.ro
Valid XHTML 1.0 Transitional       Valid CSS!       PageRank Checking Icon