USI GARAJ

Usi de Garaj Tip Rulou sau Sectionale

      Usi Garaj Sectionale

   Usile de garaj sectionale sunt usi de garaj moderne, create pentru a satisface nevoile fiecaruia dintre clientii nostri. Sunt perfect functionale,datorita deschiderii pe verticala, veti putea parca in fata garajului, acest lucru fiind un mare avantaj mai ales pentru cei care au garajul la strada si au optat pentru actionarea electrica. Panourile se vor desfasura apoi in plan orizontal, paralel cu tavanul. Veti avea inaltimea de acces optima, tinand cont de faptul ca nu este nevoie decat de un buiandrug de 13 cm pentru "mascarea" cailor de ghidare. Printre cele mai importante caracteristici ale usilor de garaj sunt izolatia, confortul, siguranta. La acestrea se mai aduga si caracteristicile optionale, cum ar fi, usile de acces incorporate sau alaturate.


      Usi Garaj Rulou

   Usile de garaj tip rulou prezinta avantaj fata de usile de garaj sectionale doar din punctul de vedere al spatiului limitat necesar montajului. Montajul acestora se poate face pe spaletii exteriori sau interiori ai garajului sau efectiv intre spaleti. Perdeaua de lamele se strange in intregime in cutia aflata la partea superioara iar apoi coboara in ghidajele prevazute cu garnitura intr-un mod silentios.
   Usile de garaj tip rulou functioneaza cu motoare puternice. Actionarea se face cu intrerupator cu cheie, comutator cu buton sau telecomanda. La solicitarea clientului se poate livra si un sistem de deblocare manuala cu manivela, pentru deschiderea usilor in caz de avarie
Usi de Garaj Tip Rulou sau Sectionale

Usi de Garaj Tip Rulou sau Sectionale

Usi de Garaj Tip Rulou sau Sectionale

Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane

Service termopane, Reparatii termopane, Reparatii tamplarie PVC si aluminiu, Service feronerie termopan

tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan


©  2009 - 2024  Toate drepturile rezervate | design si conceptie fx47.ro
Valid XHTML 1.0 Transitional       Valid CSS!       PageRank Checking Icon